5. Y-iltakahvien isäntä Simo Kuittinen. Kiitos kutsusta, yritysesittelystä, tarjoilusta, saunasta. Ikimuistoinen ilta!

Simon vieraat, yhteensä 14 henkilöä yrittäjäkollegoita, kunniajäsenemme Lasse ja yhteistyökmppaneitamme. Yhteensä 15 osallistujaa.

Proomu 'Justus' odottaa työmääräystä. Saaristohakkuiden tarvpeellinen apuväline.

Tuula, Mika ja metsäkone 'Justuksen' kannella 20.5.2015.

4. Y-aamukahvit 8.4.2015. Kaupungin johdon ja luottamushenkilöiden tapaaminen. Kaupungijohtaja Asko Saatsi kertoo sairaalan tontin ja Känkkäälän rakentamishankkeista. Paikalla 25 osallistujaa.

Luottamushenkilöiden ja virkamiesten Y-aamukahvitapaaminen järjestetään perinteisesti Nurmes-talon Kahvila Marjatassissa. Kuvassa yrittäjä Lahja Ruokolainen.

Ja ne Lahjan kuuluisat munkkikahvit nautitaan perinteisesti myös näillä Y-aamukahveilla!

3. Y-aamukahvit juotiin 11.3.2015 TE-toimisto Nurmeksen toimipaikassa.

Paikalla oli 9 yrittäjää ja 2 yhteistyökumppania ja talonväkeäkin kolme. Yhteensä 14 henkilöä.

Kuulimme TE-toimiston palveluista,sähköisistä palveluista ja palkkatukiuudistuksista. Sähköistä asiointia opetellaan lisää 22.4.2015 keAmmattiopiston ATK-tiloissa.

Hymyilevät Vuoden 2014 Nurmeksen Asiakaspalvelijat Vuokko Kähkönen Nurmeksen Työstö ja Tarvike Oy (vas.) ja Mervi Kovalainen Pielis Kenkä Oy.

Vuoden 2015 2. Y-aamukahvit jatkoivat juhlallisuuksia. 4.2.2015 palkitsimme Vuoden 2014 ASIAKASPALVELIJA- kilpailun voittajat. Tällä kertaa äänimäärät olivat kahdella henkilöllä samat ja niinpä VUODEN 2014 ASIAKASPALVELIJOITA ovat Nurmeksen Työstö ja Tarvike Oy:n Vuokko Kähkönen ja Pielis Kenkä Oy:n Mervi Kovalainen. Kuten he molemmat sanoivat, asiakas on ykkönen ja asiakaspalvelu on yrityksen tärkeimpiä kilpailukeinoja. Onnea voittajille!

Samassa Y-aamukahvitilaisuudessa 4.2.2015 luovutimme uudelle jäsenyrittäjällemme Psai Lagukselle uuden jäsenen lahjat...

...ja uudelle seniorijäsenellemme Yrjö Kokkoselle uuden seniorijäsenen lahjat. Tervetuloa molemmille Nurmeksen Yrittäjät ry:n toimintaan!

Uusi jäsenemme Pasi Lagus, Polar Medic Oy esittäytyy.

Konkariyrittäjä Jorma Roininen, Honka-Joron Lohi, kertoilee yrittämisestään.

Varapuheenjohtajamme Niilo Kunnasjärvi kertomassa vuosikymmenten yrittäjyydestään. Aronsalmen Lomamökit.

Vuoden 2014 Nurmeksen Asiakaspalvelija- kunniataulut ja kukat.

Juhlimme samalla Runebergin päivää! Ravintoa Kanelin herkulliset Runebergin tortut.

Y-aamukahviväkeä 4.2.2015 yhteensä 20 henkilöä.Mukana myös Ammattiopiston projektiryhmä Lt 1- opiskelijat lehtori Leena Kukkosen johdolla. Tämä ryhmä on 'kummiluokkamme' ja on ollut mukana toteuttamassa mm. tätä Vuoden 2014 Asiakaspalvelija- kilpailua.

Yrittäjän Timanttiristi ja Yrittäjän kultaiset ristit

Vuoden 2015 1. Y-aamiainen 14.1.2015 alkoi juhlallisesti: Yrittäjän Timanttiristi luovutettiin Seppo Asikaiselle (30 vuotta yritäjänä toiminut jäsenyrittäjä), Karjalan Piha Ky ja kultaiset Yrittäjäristit (20 vuotta yrittäjänä toimineet jäsenyrittäjät) Juha Holopaiselle, Karjalan Kuntopaja Oy, Kyösti Kettuselle ja Ari Kilpeläiselle, Karelment Oy sekä Merja Turuselle, MT-Tili Oy. Olemme ylpeitä jäseyrittäjistämme ja toivotamme edelleen onnea ja menestystä yrittäjyyden tiellä!

Nurmeksen Yrittäjät ry
Hallitus

Yrittäjät ovat tervetulleita Ammattiopisto Nurmekseen

Opettaja ja opiskelija toteuttamassa projektiopiskelua Nurmeksen Yrittäjä ry:n toimeksiannosta. Yhteistyö jatkuu koko vuoden! Lt 1:n opiskelija Irene Okkonen valmistelee Y-aamukahvitilisuuttamme lehtori Leena Kukkosen ohjauksessa. Hienosti meni!

Ravintola Knelin täytekakut ja Aikuisopiston leipurilinjan suolaiset kahvlleivät maistuivat...

...kaikkiaan liki 30 henkilölle!

Tilaisuuden alussa kuulimme mielenkiintoisesta Liikeideakilpailusta. Tähän kannattaa osallistua niin yrittäjien kuin opiskelijoidenkin!

Puheenjohtaja lausuu 'Auttamaton Pekka' runoa viime vuoden syntymäpäiväsankareille.

Yrittäjäristien kunniakirjat.

Yrittäjäristit on luovutettu ja arkimerkit kiinnitetty.....

....ruusut annettu...

....on aika seurustella ja nauttia työn hedelmistä!